Brak podświetlenia całej deski rozdzielczej
• Strona 1 z 1
![]()
Dołączył(a): 3 gru 2013, o 20:56 Samochód: Xsara Imię: Mateusz |
Witam.Kupiłem niedawno Citroena Xsara, 97r,1.6i i mam problem ponieważ od początku nie działa całe podświetlenie kokpitu czyli licznik, przyciski,podś. nawiewów.. Poprzedni właściciel mówił że komuś wpadło coś do zapalniczki i zrobiło zwarcie, przepatrzyłem bezpieczniki i wszystkie Ok, gdzie szukać przyczyny? Dodam że wyjmujac zapalniczke są tam 3 kable, łaczac dwa ze sobą podświtlenie licznika i nawiewów sie zaświeca.. Gdzie szukać??
|
Cytuj |
![]() Uczy się jeździć ![]()
Dołączył(a): 1 sty 2014, o 04:45 Samochód: Citroen Xsara 1.8 16V Exclusive (1999r.) Imię: Piotr |
Kolego masz potencjometr od zmniejszania/zwiększania natężenia oświetlenia deski rozdzielczej? Wygląda to tak: ![]() Powiedz mi jeszcze, czy świecą Ci przyciski od szyb elektrycznych (o ile masz), przycisk świateł awaryjnych, kontrolki na liczniku... |
Cytuj |
![]()
Dołączył(a): 28 sty 2018, o 13:57 Samochód: citroen xsara coupe 1.8i 1998r Imię: Artur |
Też mam problem nie świeci mi Deska na zegar i prędkościomierz i na nawiewu nie świecą bezpieczniki ok ale właśnie to co pokazujesz nie pomaga bo dalej nie świeci
|
Cytuj |
• Strona 1 z 1