[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 696: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Forum Citroën Polska • Zobacz wątek - problem z odpalniem
 

problem z odpalniem

Wszystkie sprawy dotyczące modeli Citroën: Xsara, Xsara Picasso.

Uczy się jeździć
Uczy się jeździć
Posty: 7
Dołączył(a): 23 lip 2017, o 20:21

Samochód:

Imię:
Sylwester
PostNapisane: 16 sty 2018, o 22:08
witam jestem tu nowy mam problem moja xsara 2 cos dziwnie pali do 2 tys obrotow i go dusi juz 2 raz zmieniona pompa pomocy
Cytuj

Kierowca zawodowy
Kierowca zawodowy
Posty: 403
Dołączył(a): 12 mar 2017, o 09:01

Samochód:

Imię:
Piotr
PostNapisane: 17 sty 2018, o 00:50
Silnik pod maską jaki? To sporo by dało...
Gaz niszczy silniki tym, którzy go nie mają :p
Cytuj

Uczy się jeździć
Uczy się jeździć
Posty: 7
Dołączył(a): 23 lip 2017, o 20:21

Samochód:

Imię:
Sylwester
PostNapisane: 17 sty 2018, o 08:23
1.4 8 zaworowy
Cytuj

Uczy się jeździć
Uczy się jeździć
Posty: 7
Dołączył(a): 23 lip 2017, o 20:21

Samochód:

Imię:
Sylwester
PostNapisane: 17 sty 2018, o 08:25
2001 1.4 8v nie mam pomyslu juz co moze byc jak dam inna pompe jest ok do chwili jak sie auto nagrzeje pozniej lipa zakładam ze pompy uzywane
Cytuj

Uczy się jeździć
Uczy się jeździć
Posty: 7
Dołączył(a): 23 lip 2017, o 20:21

Samochód:

Imię:
Sylwester
PostNapisane: 18 sty 2018, o 12:23
pomoze ktos dodam ze pompa paliwa caly kosz nowy auto sie nagrzeje i dalej to samo
Cytuj

Instruktor jazdy
Instruktor jazdy
Posty: 578
Dołączył(a): 23 lip 2013, o 16:33
Lokalizacja: Kielce
Samochód:

Imię:
Mateusz
PostNapisane: 19 sty 2018, o 00:35
Napisz coś czytelne. Temat " problem z odpalaniem". Opis "cos dziwnie pali do 2 tys obrotow i go dusi". To nie chce palić czy pali ale powyżej 2k obrotów dusi....
Cytuj

Kierowca zawodowy
Kierowca zawodowy
Posty: 403
Dołączył(a): 12 mar 2017, o 09:01

Samochód:

Imię:
Piotr
PostNapisane: 19 sty 2018, o 20:53
Ja bym poszedł w stronę regulatora ciśnienia paliwa. Lub mapsensora. Ale mało danych mam.. Lexia prawdę by powiedziała.
Może być też zapchany układ wydechowy.
Gaz niszczy silniki tym, którzy go nie mają :p
Cytuj

Uczy się jeździć
Uczy się jeździć
Posty: 7
Dołączył(a): 23 lip 2017, o 20:21

Samochód:

Imię:
Sylwester
PostNapisane: 20 sty 2018, o 11:49
ok i jak sie nagrzewa pokazuje bład przepustnicy kasuje przepustnica inna i dalej to samo
Cytuj

Uczy się jeździć
Uczy się jeździć
Posty: 7
Dołączył(a): 23 lip 2017, o 20:21

Samochód:

Imię:
Sylwester
PostNapisane: 22 sty 2018, o 16:25
mam pytanie jak by była zepsuuta sonda landa albo zapchany katalizator co by sie działo
Cytuj

Instruktor jazdy
Instruktor jazdy
Posty: 578
Dołączył(a): 23 lip 2013, o 16:33
Lokalizacja: Kielce
Samochód:

Imię:
Mateusz
PostNapisane: 23 sty 2018, o 01:09
Przy sondzie objawy są różne.. kata bym wykluczył. Może być uszkodzona przepustnica poprostu. Problem z odpalaniem to także czujnik walka
Jeszcze raz napisz od początku jakie objawy i co robiłeś, bo z tego opisu wynika jeden wielki haos.
Cytuj
Następna strona

Powrót do Citroën Xsara

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości